DÓCZY PARK

Többlakásos lakóépület
Debrecen, Békessy Béla utca 9.

 

Építtető

Dóczy Ingatlanfejlesztő Kft.

4025 Debrecen, Simonffy utca 34-36.

Kivitelező

HUNÉP Universal Építőipari Zrt.

4025 Debrecen, Simonffy utca 34-36.

Generáltervező BORD Építész Stúdió Kft.
Értékesítés

A Dóczy Ingatlanfejlesztő Kft képviseletében a PRIORG-UNI Kft.

4025 Debrecen, Simonffy utca 34-36. tel: 30/195-7146

Helyszín

Debrecen Dóczy József u.-Békessy Béla u. -Komlóssy u. közötti területen.

Debrecen, Békessy Béla utca 9. Hrsz: 21845/6

 

Épület bemutatása

DÓCZY PARK "A" "B" "C" épületegységben Többlakásos lakóépület
Környezet Nagyerdő közelében, egyetemekhez - egyetemi sportpályákhoz közel
Panoráma Minden lakáshoz nagy alapterületű panorámás terasz
Penthouse Épületenként a tetőszinteken nagy méretű terasz, előtte zöldtetővel
Fűtés Gazdaságos üzemű központi kondenzációs kazánokról, melegvíz fűtés acéllemez radiátorokkal
Lift Épületegységenként 1 személyfelvonó és 1 teherfelvonó
Hulladéktároló Fedett, az utcai bejáratok mellett
Zöld építési alapelvek Napenergia használata, tetőn napcellák- kiegészítő áramforrás, közös rezsiköltség jelentős megtakarítását eredményezi
Anyaghasználat Természetes anyagok felhasználása
Reprezentatív parkosított környezet

Élhető környezet

 

Lakások-teraszok -gépkocsi tárolók nettó alapterületek  
Garzon 33-36 m2-es ~10 db
2 szobás 44-47 m2-es ~120-130 db
Nappali+2szobás 67-70 m2 ~60-70 db
Nappali+3szobás 90 m2 fölött ~20 db
Terasz 10-15 m2 lakásonként változó méretű
Terasz 15-30 m2  
Gépkocsi tárolók a lakóépület alatt 2 szintes teremgarázsban  

 

Lakások belső kialakítása, szerkezetei

   
Belső válaszfalak Lakáson belüli falak teljes egészében gipszkarton szerkezetűek, biztosítva a belső terek rugalmas alakíthatóságát.
   
Belső burkolatok Szobákban laminált parketta, Polifoam alátéttel, parketta szegéllyel közepes árkategóriában. Egyéb helyiségekben kerámia burkolat készül közepes árkategóriában. A választható burkolatokról anyagbemutató készül a későbbiekben. Egyedi igények esetén külön ajánlatot készítünk.
Falak felületkezelése, festés Belül glettelés + szilikát festés készül.
Víz-csatorna szerelés A lakásokhoz egyedi hitelesített vízmérő órák (hidegvíz, melegvíz) lesznek felszerelve. A vízmérők elhelyezése a lakáson kívül történik. A fürdőszobákban korszerű szaniter berendezési tárgyak kerülnek beépítésre, választható kádas vagy zuhanyozós kivitelben. A használati melegvíz előállítása a hőközpontban történik.
Fűtés Az lakások fűtése központi gázkazán telepről lesz ellátva a szobákban elhelyezett acéllemez lapradiátorokon keresztül egyedi méréssel. A hőmennyiségmérő elhelyezése a lakáson kívül történik.
Hűtés A lakások hűtését a nappaliban elhelyezett klímakonvektor biztosítja, melyhez a hűtővizet központi folyadékhűtő telep szolgáltatja egyedi méréssel. A hidegenergia mérő elhelyezése a lakáson kívül történik.
Szellőzés A belső terű helyiségek szellőztetéséről világítás kapcsolóról működtetett kisventilátorok gondoskodnak.
Gyengeáram A közösségi terekben, folyosókon, mélygarázsban tűzjelző berendezést építünk ki. A garázsban a további védelmet a CO rendszer biztosítja. Kettős beléptető rendszert telepítünk, melyhez proximity kulcs tartozik. Kétféle proximity kulcsot biztosítunk, melyek külön-külön biztosítják a gépkocsi és a lakossági belépési forgalmat. A lakásokban antennahálózat kerül kiépítésre, mely tartalmazza az alap ingyenes mindig TV szolgáltatást. Minden lakásban digitális, buszos kaputelefon rendszert és passzív strukturált hálózatot építünk ki. A belépési pontokon kamerarendszert építünk ki.
Elektromos erősáramú hálózat Lakásonként egyedi elektromos mérőóra segítségével mérjük a vételezett elektromos energiát. A lakáson belül, a bejárati ajtó közelében elektromos elosztó készül szabvány szerinti elektronikus védelemmel. A konyhában a beépíthető elektromos berendezések csatlakozási pontjai is kialakításra kerülnek. A lakóegységeken belül a nappaliban és fürdőszobában és konyhában, hálószobában elektromos dugaljak kerülnek elhelyezésre. A szobákban, nappaliban beltéri világítótestek nem kerülnek elhelyezésre, kizárólag csatlakozási pontok készülnek. A fürdőszobában, WC-ben fröccsenő víz ellen védett lámpatesteket szerelünk fel. A közösségi terek elektromos áram fogyasztás költségeit napelemes rendszerrel csökkentjük. Energiatakarékos közvilágítást építünk ki a kültéren.
Burkolatok A lépcsőházak 30*30 cm méretű gress-lap burkolatot kapnak.
Külső burkolatok Tetőteraszok és loggiák burkolata fagyálló greslap vagy kerámia.
Liftek Minden lépcsőházban a magas komfortszint biztosítása érdekében 2 db lift kerül beépítésre, melyből az egyik teherfelvonó kivitelű.
Konyhabútor Az alapár tartalmazza a mosogató tálcához hideg-melegvizes csatlakozás biztosítását, tűzhely fogadására kialakított hely villany bekötés lehetőségével, valamint mosogatógép kiállás kiépítését. A konyhai berendezések (bútor, gépek) az alapárban nem szerepelnek. A páraelszívó csatlakozási pontjai biztosítottak.
   

Külső kialakítás, szerkezet

Alapozás Monolit vasbeton vízzáró lemezalap 80 cm vastagsággal
Teherhordó szerkezetek / Falazatok Az épület monolit vasbeton pillérváz szerkezetű, monolit vasbeton födém lemezzel, külső vázkitöltő Porotherm 30 N+F külső falazattal, a belső lakás elválasztó falak monolit vasbeton szerkezetűek 54 dB léghanggátlása mely a fokozott akusztikai követelményeknek is megfelel (51 dB az előírás), közlekedő felőli falak Wienerberger Macuphon hangátló téglából készülnek 20 cm-es vastagságban.
Tető, zöldtető Az épületen fordított vízszigetelésű rétegrend készül, zöldtetős kialakítással.
Homlokzati nyílászárók Korszerű SCHÜCO rendszerű műanyag profilú nyílászárók belül fehér kívül színes kivitelben, háromrétegű üvegezéssel mindkét réteg között Argon gázzal töltéssel, Low-e bevonattal. Uw*=1,0 W/m2K, amely érték a hatályos 7/2006. TNM rendelet épületek energetikai jellemzőinek meghatározásáról szóló kormányrendelet szerinti fokozott (költségoptimalizált) hő technikai előírásainál is jobb értéket jelent (1,15 W/m2K).
Árnyékolás Minden lakáshoz tartozó külső nyílászárót egységesen felszerelünk külső redőnnyel.
Homlokzati felületek Az épület igényes homlokzati megjelenését az időben tartós látszóbeton felülettel készülő előregyártott vasbeton szegélygerendák és pillérek alkotják. A loggia belső falfelületein homlokzati nemesvakolat készül.
Homlokzati hőszigetelés A homlokzati falak kiváló szigetelését a tűzvédelmi szabályzatokat betartása mellet 10-15 cm vastag EPS és ásványi szálas hőszigeteléssel biztosítjuk.

 

Oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztatónkat a gombra kattintva olvashatja.
Adatvédelmi tájékoztató Értem